באנר פנימי 2

פטיפורים

הפטיפור, ידוע גם בתור פת פאר (מצרפתית: petit four - "תנור קטן") הינו עוגה קטנה המוגשת כקינוח בסיום הארוחה.

הפטיפורים הם עוגות קטנות שצורתן לרוב רבועה או עגולה, אורכן ורוחבן כ-3 - 4 ס"מ, וגובהן כ-3 - 5 ס"מ. הפטיפורים מורכבים מעוגת ספוג וסוגי קרם שונים (לרוב קרם שוקולד או בצק סוכר). נהוג לעטר את הפטיפורים בפרחי סוכר או במרציפן, או בעיטורי שוקולד אחרים.

הפטיפורים מתחלקים לשתי קטגוריות:
Petits fours secs - פטיפורים יבשים, שאינם כוללים ציפויי קרם - לרוב מדובר בפטיפורים העשויים קצף ביצים או פירות יבשים (שקדים או אגוזים).
Petits fours glacé - פטיפורים המצופים קרם.

ב-Dafis תמצאו טארטלט קטנים גדולים יותר עגולים מרובעים ובטעמים שונים: לימון מרנג, שוקולד, קרם פטיסייר, קרם פיסטוק, קרם שקדים, סברין, מרנג, שוקולד, פחזניות קטנות, אקלר ועוד.

 

12560239692985  12695179086687 12562017633600

צרו עמנו קשר ונחזור בהקדם האפשרי