באנר פנימי 2

Dafis עם הקונדיטורית דפנה מיכלין

דפנה מיכלין, אדריכלית, עשתה הסבה מקצועית לשתי אהבותיה הגדולות - אפיה ושוקולד. דפנה למדה בבית הספר "אסטלה בכיתת אומן לקונדיטוריה", עברה סדנאות בפריז ובבלגיה ועברה סדנאות אצל אחד מגדולי הקונדיטורים בעולם אוליבר בז'אר. 

 

בארץ הקימה קונדיטורית בוטיק קסומה המייצרת מגוון רחב של מאפים וקינוחים אישיים, עשירים, ערבים לחך ומרהיבי עין וכולם מעשה ידיה. בקונדיטוריה שמים דגש מיוחד על חומרי הגלם האיכותיים מהמשובחים בעולם המיובאים מצרפת ומבלגיה בכדי ליצור חוויה יוצאת דופן של טעמים.

 

 

 דפנה טסה כל שנה לצרפת לתערוכת "סלון דה שוקולד" ותערוכות נוספות ומביאה עמה עושר של רעיונות בשימוש בחומרי הגלם, בצורות ההגשה ובטעמים החדשים בכדי לשמור על רעננות וגיוון. במהלך חמש השנים האחרונות בהם דפנה עוסקת באמנות המאפים והקינוחים, הכינה הקונדיטוריה כיבוד עבור מאות אירועים פרטיים ואקסקלוסיביים בתל אביב, הרצליה פיתוח, כפר שמריהו ועוד מחד ופתרונות אירוח ייחודיים ומרשימים לאירועים עסקיים מאידך.

 

דפנה קשובה ללקוחותיה ויוצרת הרמוניה ממגוון של טעמים אשר בסופם באים בהתאמה  לצרכיהם.

 

     

 

 

צרו עמנו קשר ונחזור בהקדם האפשרי